Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tricourile jucătorilor Euro 2024 sunt deja scoase la licitaţie. Suma record pentru care s-a vândut cel purtat de Luka Modric

Tricourile fotbaliștilor de la Euro 2024 au fost deja scoase la licitație. Cele 26 de tricouri purtate de jucătorii croaţiei în primul meci împotriva Spaniei (încheiat 3-0 pentru Spania) s-au vândut.  

Tricourile naționalei Croației au fost vândute la licitaţie pentru suma de 24.337 de euro.

Deloc surprinzător, tricoul lui Luka Modric a fost cel care a strâns cea mai mare sumă. Tricoul purtat de căpitanul Vatreni pe Olympiastadion din Berlin a strâns 7.362 de euro. Cu mult peste cele purtare de Mateo Kovacic (1.704 euro) şi Josko Gvardiol (1.505 euro), conform News. 

Suma obţinută de Modric este pe cale să fie depăşită. Tricoul purtat de câştigătorul Balonului de Aur 2018 împotriva Albaniei a ajuns deja la 6.120 de euro, sâmbătă după-amiază, cu două zile înainte de închiderea licitaţiei.

Croaţia va juca al treilea meci din faza grupelor împotriva Italiei, luni seara, la Leipzig (22:00). Dacă Croaţia nu câştigă, ar putea fi ultimul meci al lui Modric, în vârstă de 38 de ani, la un Campionat European.

Citește și
Marcelo
Marcelo pleacă de la Real Madrid, după 15 ani. Este jucătorul cu cele mai multe trofee în istoria clubului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult