Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schimbarea făcută de România înainte de meciul decisiv cu Slovacia. Cât de aproape sunt tricolorii de calificare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Milioane de inimi bat pentru jucătorii generației de suflet, care astăzi dau piept cu echipa Slovaciei la EURO 2024.  

La ora 19:00 începe la Frankfurt înfruntarea decisivă pentru calificarea în optimi. Meciul va fi difuzat la PRO TV și pe VOYO.

Iordănescu a apelat din nou la preotul român care slujește în singura biserică ortodoxă din orașul german în care stă naționala. Fotbaliștii n-au plecat spre Frankfurt până când n-au fost vizitați de preot.

Preotul care a slujit naționala României: „I-am simțit optimiști și cu încredere în Dumnezeu. Le-am transmis același mesaj ca și prima data. Să îl pună pe D-zeu în viața lor pe primul loc”.

Reporter: Credeți că se califica națională acum?

Citește și
polizei politie germania
12.000 de euro, prețul insultei adresate unui premier dintr-o țară europeană. Inculpatul și procurorii au ajuns la un acord

Preotul care a slujit naționala României: „Sunt convins!".

Spre deosebire de meciurile cu Ucraina și Belgia, la care naționala a călătorit cu trenul la Munchen și Koln, acum, românii au mers cu autocarul până la Frankfurt, unde va fi partida cu Slovacia.

Nicolae Stanciu: „Sper să reușim să îi răsplătim cu o calificare, pentru că ceea ce ne-au făcut să simțit în meciul de la Munchen împotriva Ucrainei cred că niciunul dintre noi nu va mai putea să simtă așa ceva. A fost ceva unic care va rămâne cu noi pentru tot restul vieții".

România e și mai aproape de calificare după rezultatul Italiei. Campioana Europei a dat gol la ultima faza, în minutul 98, și a făcut 1-1 cu Croația. Egalul Italiei poate duce România în optimi și dacă naționala lui Iordănescu pierde cu Slovacia. E nevoie că în celalalt meci din grupa României, Belgia să câștige cu Ucraina. Dacă ajunge în optimi, naționala României poate avea un meci cu Olanda, Anglia sau Franța.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult