Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Philippe a savurat meciul România-Belgia de la Koln din tribune. A admirat partida alături de trei copii ai săi | FOTO

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent, sâmbătă seară, la meciul cu România de la Koln, câştigat de belgieni, scor 2-0.  

Regele Philippe a admirat partida alături de trei dintre cei patru copii ai săi şi ai reginei Mathilde.

La Koln, regele de 60 de ani a fost însoţit de prinţul Gabriel (20 de ani), prinţul Emmanuel (18 ani) şi prinţesa Eléonore (16 ani).

Prinţesa Elisabeth (22 de ani), ducesă de Brabant şi moştenitoare a tronului, nu a fost prezentă.

Regele i-a vizitat deja pe jucătorii lui Domenico Tedesco la 4 iunie, la baza de pregătire de la Tubize, înainte de plecarea la Euro-2024, conform News. 

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Citește și
Edi Iordănescu
Cum explică Edi Iordănescu rezultatul meciului Belgia - România, 2-0: ”Asta a făcut ca în prima repriză să suferim mult”

În ultima etapă, România întâlneşte Slovacia, iar Belgia va evolua cu Ucraina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult