Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Naționala României a plecat cu trenul spre Koln, gazda meciului cu Belgia. Surpriză mare pentru suporteri | FOTO

Echipa națională de fotbal a României a plecat, vineri dimineață, la Koln, orașul care va găzdui meciul cu Belgia, al doilea pe care "tricolorii" îl vor disputa la EURO 2024.

Stanciu & CO au făcut deplasarea cu trenul, așa cum s-a întâmplat și la precedenta partidă pe care au disputat-o la turneul final, cea cu Ucraina de la Munchen.

Meciul Belgia - România va avea loc, sâmbătă, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

Mihai Bobonete, șef de galerie

În ziua partidei, suporterii români vor avea parte de o surpriză. Mai exact, aceștia vor avea ocazia să participe la "Parada Fanilor" ("Fan Walk").

Ei vor merge împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute, informează frf.ro.

Citește și
spania
Spania - Italia 1-0. Ibericii au fost net superiori, dar câștigă printr-un nou autogol la EURO 2024

Pe parcursul acestui traseu, suporterii români vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către "Cologne Stadium".

"Parada Fanilor" către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, iar suporterii sunt așteptați la punctul de întâlnire (Fan Walk Köln: Josef Lammerting-Allee) de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

"Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln", a transmis FRF.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult