Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul echipei naționale de fotbal a României pentru elevii care vor susține Evaluarea Națională: "Vă ținem pumnii!" | VIDEO

Emoții mari pentru absolvenții clasei a VIII-a. Evaluarea Națională 2024 începe marți, 25 iunie, cu proba scrisă la Limba română.

Emoții au și jucătorii echipei naționale de fotbal a României, care, miercuri, 26 iunie, vor juca împotriva Slovaciei cu calificarea în "optimile" EURO 2024 pe masă.

Cu toate acestea, "tricolorii" se gândesc și la absolvenții clasei a VIII-a. Prin intermediul lui Răvan Marin, ei le-au transmis un mesaj de încurajare elevilor care vor susține Evaluarea Națională.

"Nu doar noi avem de trecut un test important ziele acestea, ci și elevii de clasa a VIII-a. Vă urăm mult succes, dragi elevi, la Evaluarea Națională. Vă ținem pumnii, așa cum și voi o faceți pentru noi", este mesajul pe care echipa națională l-a transmis absolvenților clasei a VIII-a.

Citește și
echipa națională
Florin Niță, gest de mare campion și tată. Vizitat de familie în cantonament , a împletit părul fetiței sale

Meciul Slovacia - România va avea loc, miercuri, 26 iunie, la Frankfurt, în cadrul Grupei E de la EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult