Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima mare surpriză la EURO 2024! Belgia - Slovacia 0-1, după ce Lukaku a avut două goluri anulate

Belgia a fost învinsă de Slovacia cu 1-0, la Frankfurt, în Grupa E de la EURO 2024. Rezultatul partidei transmise în direct pe PRO Arena și VOYO reprezintă prima mare surpriză a acestei ediții.

Echipa naţională a Slovaciei a învins luni, la Frankfurt am Main, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în cadrul grupei E a turneului final Euro 2024, din care face parte şi România, scrie News.

Belgienii vor înfrunta România în meciul următor, la Koln, sâmbătă, 22 iunie. În clasamentul grupei E conduce România, cu 3 puncte (golaveraj 3-0), urmată de Slovacia – 3 puncte (golaveraj 1-0), Belgia e pe trei, iar Ucraina pe 4, ambele cu nici un punct.

Min. 98: FINAL DE MECI! Slovacia învinge cu 1-0 Belgia, mare favorită la câștigarea trofeului și produce astfel prima surpriză majoră de la EURO 2024.

Min. 90: Arbitrul dictează 7 minute de prelungiri!

Citește și
ilike it ianis hagi
Jucătorii de la EURO 2024, „teleportați” în platoul Știrilor PRO TV. Ce efecte speciale sunt folosite în timpul meciurilor

Min. 86: Lukaku înscrie din nou, iar arbitrajul verifică la VAR și acest gol. Și a această reușita este anulată, pe motiv de henț!

Min. 76: Fază superbă creată de Slovacia, finalizată cu un ”călcâi” care a trecut milimetric pe lângă poartă.  

Min. 63: Ocazie pentru Belgia.

Min. 60: Belgia domină după o oră de joc, dar Slovacia rezistă eroic.

Min. 56: Lukaku înscrie, dar golul este anulat pe motiv de offside. 

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Marea favorită a acestui meci, Belgia, și totodată naționala văzută cu șanse mari la câștigarea EURO 2024, este ținută la respect de surprinzătoarea Slovacia. 

Min. 42: Lukaku ratează singur cu portarul!

Min. 40: Ocazie uriașă pentru Slovacia! Haraslin trage din voleu, de la margien careului de 16, metri, dar mingea este respinsă de Casteels! 

Min. 30: Belgianul Mangala încasează un cartonaș galben.

Min. 15: După primul sfert de oră, meciul se prezintă foarte echilibrat, cele două combatante având o posesie egală a balonului. 

Min. 7: Slovacia deschide scorul prin Schranz, după o eroare uriașă în apărarea belgiană.

Min. 3: Ocazie pentru Belgia, prin Lukaku.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 16.50: Avem echipele!

Belgia și Slovacia se întâlnesc în premieră într-un meci oficial, meciul fiind de mare interes și pentru echipa noastră națională, care face parte din aceeași grupă la EURO 2024.

Belgia este mare favorită în partida de la Frankfurt, mai ales că traversează o perioadă excelentă de când Domenico Tedesco a devenit selecționer: nicio înfrângere în cele 14 meciuri disputate.

”Sunt foarte fericit că începem în sfârșit să jucăm. Am trecut prin multă muncă grea și luni intense, iar ultimele săptămâni au fost foarte pozitive. Vom vedea care este nivelul nostru în timpul turneului.

Slovacia este o echipă agresivă care presează sus și nu se opresc timp de 90 de minute. Joacă vertical și încearcă mereu să atace.

Un turneu mare este întotdeauna special, datorită atmosferei și emoțiilor pe care le provoacă. Vom vedea cum dorm în seara asta și cum mă trezesc mâine”, a declarat Tedesco înainatea acestei întâlniri.

La rândul ei, Slovacia traversează o formă bună. În preliminarii, elevii lui Francesco Calzona au pierdut doar în fața Portugaliei.

”Echipa este într-o formă bună, toată lumea s-a antrenat și s-a recuperat complet. Belgia are foarte puține puncte slabe, cu jucători de top. Trebuie să dăm tot ce avem pentru a încerca să obținem un rezultat pozitiv.

Știm că ei sunt favoriți. Este adevărat că Belgia este bună pe contraatac, dar și noi avem punctele noastre forte - putem presa sus pe teren, dar trebuie să o facem bine.

Nu mă îngrijorează doar contraatacurile Belgiei, ci toate calitățile lor”, a declarat selecționerul Slovaciei.

Echipele probabile:

Belgia: Casteels - Faes, Witsel, De Cuyper - Castagne, Mangala, Onana, Doku - Trossard, Lukaku, De Bruyne.

Slovacia: Dubravka - Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Schranz, Bozenik, Haraslin.

Cine va arbitra meciul Belgia - Slovacia

Pentru această paertidă, UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Turcia. La centru va fi Umut Meler, iar asistenți au fost desemnați Emre Eyisoy și Kerem Ersoy.

Arbitru VAR va fi germanul Bastian Dankert.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise în exclusivitate de PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult