Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ianis Hagi, după penalty-ul obținut pentru România: „Vom muri pentru acest tricou”

Your browser doesn't support HTML5 video.

România a realizat o performanță istorică la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania.  

Echipa pregătită de Edward Iordănescu a încheiat la egalitate cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, scor 1-1 și a încheiat grupa în poziția de lider, urmând să joace cu Slovenia sau Olanda.

Atunci când era condusă pe tabela de marcaj, selecționata „tricoloră” a primit o lovitură de la 11 metri, după o intrare dură asupra lui Ianis Hagi. Jucătorul României s-a prăbușit în careu, după un fault al lui Hancko, care, la prima vedere, părea că s-ar fi produs în afara careului.

În urma analizei VAR, centralul Daniel Siebert a decis să acorde penalty pentru România, întrucât a avut loc un contact și în interiorul zonei de pedeapsă.

Ianis Hagi: „Am câștigat grupa. Pe lângă obiectivul fotbalistic, am avut și obiectivul să îi scoatem pe români în stradă și să se bucure. Este o surpriză pentru cei care nu ne cunosc. Mentorii noștri ne cunosc. Nu luăm niciun meci ca pe un egal, încercăm să mergem la victorie indiferent de meci. Ce putem să promitem este că vom muri pentru acest tricou”.

Citește și
ianis hagi
Mesajul lui Hagi Jr. înaintea meciului crucial cu Slovacia de la EURO 2024. Ce îi asigură pe fanii naționalei

Prezent la Frankfurt, la partida cu Slovacia, Gică Hagi a declarat că România trebuie să privească cu optimism spre partida din optimi, oricare va fi adversarul.

„Echipa câștigă calificări, meciuri, trofee. Încredere mare, ei de acum încolo pot face orice. Poate ne trebuie puțin mai mult curaj, ei pot juca mai bine. Publicul a fost fantastic, toți au fost incredibili, din staff, toți. Toți suntem importanți, toate cluburile din România. Nu exsită echipe slabe, important este să credem noi!", a declarat Gică Hagi, în exclusivitate pentru PRO TV.

EURO 2024 este transmis în direct pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult