Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Niţă: „Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Împreună facem istorie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Florin Niţă a declarat, miercuri seară, după ce tricolorii au obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European, că este foarte fericit pentru că face parte dintr-o echipă care face istorie pentru România.  

Florin Niță: „Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit, pentru toată satisfacția de după meci, pentru că ne-a ajutat să ne atingem obiectivul și a bucurat o nație întreagă. Suntem o echipă. Sunt foarte fericit că am muncit împreună. Niciunul nu a făcut mai mult sau mai puțin. Suntem toți egali. Ne-am făcut treaba. Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Împreună facem istorie pentru această țară frumoasă și sunt foarte fericit. Fanii s-au ridicat la cel mai înalt nivel. I-am simțit și în prima și în a doua repriză. Le mulțumesc pentru efortul pe care l-au făcut, că au venit să ne susțină. Sunt minunați și le mulțumesc pe această cale”.

România a realizat o performanță istorică la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania.

Echipa pregătită de Edward Iordănescu a încheiat la egalitate cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, scor 1-1 și a încheiat grupa în poziția de lider, urmând să joace cu Slovenia sau Olanda.

Citește și
românia
Cum au reacționat ungurii după ce România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024

EURO 2024 este transmis în direct pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult