Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Niță, gest de mare campion și tată. Vizitat de familie în cantonament , a împletit părul fetiței sale

Momente emoționante la EURO 2024, în cantonamentul echipei naționale de fotbal a României. Duminică, 23 iunie, la Wurzburg, după aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să-i reîntâlnească pe cei dragi.

Astfel, Stanciu & Co au au petrecut patru ore în compania soțiilor, prietenelor, copiilor sau a părinților.

Momentele petrecute de "tricolori" alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat o după-amiază deosebită.

"Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania", a precizat Federația Română de Fotbal.

Ianis Hagi a avut parte de o surpriză de proporții. Fotbalistul a fost vizitat de soția sa, Elena, dar și de părinți, Marilena și Gică Hagi.

Citește și
romania
Zona crepusculară a fotbalului. Un egal între România și Slovacia la EURO 2024 are o cotă nemaivăzută până acum la pariuri

Cel mai emoționant moment la oferit Florin Niță. Vizitat de soție și de cei doi copii ai săi, acesta a făcut un gest demn de un mare campion.

Portarul român, care până acum a făcut senzație la EURO 2024, a îngenuncehat, iar cu mâinile cu care apără poarta echipei naționale i-a împletit părul fetiței sale.

Nici Florinel Coman nu s-a lăsat mai părejos. Fotbalistul de la FCSB a desenat alături de fiica sa.

Pentru echipa națională de fotbal a României urmează meciul cu Slovacia. Partida de la EURO 2024 va avea loc miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt, și va fi transmisă în direct pe PRO TV și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult