Modifica setarile cookie
Toate categoriile

EURO 2024 | Elveția, victorie fără emoții cu Ungaria, după un meci care s-a relansat în repriza a doua. FOTO & VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipa naţională a Elveţiei a învins sâmbătă, la Koln, scor 3-1, echipa naţională a Ungariei, într-un meci din grupa A a turneului final Euro 2024.  

Ungaria - Elveția 1-3, în grupa A la EURO 2024 Min. 90 + 3 – Elvețianul Breel Embolo înscrie și închide meciul după o greșeală catastrofală a defensivei Ungariei.

Min. 66 – De această dată Barnabas Varga (Ungaria) se poziționează perfect și reduce distanța pe tabela de marcaj.

Min. 63 – Ungaria ratează o șansă monumentală. Barnabas Varga trimite balonul puțin peste bara transversală.

Min. 54 -  Elvețianul Ruben Vargas prinde un șut pe jos pe centrul porții, dar a fost prins cu ușorință de portarul Peter Gulacsi.

Citește și
marius marin
EURO 2024 | M. Marin: „Poate nu suntem o generaţie de aur, dar suntem o generaţie care are o inimă extrem de mare”
Min. 44– Elveția se distanțează pe tabela de marcaj. Elvețienii marchează golul cu numărul doi după un șut din înafara careului al lui Michel Aebischer.

Min. 20 - Elvețienii pun presiune. Ruben Vargas (Elveţia) aleargă spre o minge pierdută în careu și trimite un șut foarte puternic pe centrul porții.

Min. 13 - Kwadwo Duah (Elveţia) deschide scorul după o fază ca la carte a elvețienilor.

Min. 7 - Milos Kerkez (Ungaria) trimite o pasă pe jos de la marginea careului pentru o poziţie bună de marcare. Defensiva adversă respinge atacul.

Min. 1 - A început meciul.

----

UPDATE 15:40 - Echipele celor două naționale 

UPDATE 13:14 - Ungaria și Elveția și-au anunțat echipele pentru duelul de la Koln.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise în exclusivitate de PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Știrea inițială

Partida dintre maghiari și „ceasornicari” va debuta la ora 16:00 (ora României / în direct pe PRO TV și VOYO). Ungaria își va începe aventura la turneul final din acest an cu un palmares surprinzător, venind nenînvinsă din calificări, dar, îns schimb, a pierdut în ultimul „test”, contra Irlandei, bifând, astfel, și prima înfrângere din 2022 încoace.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise în exclusivitate de PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Totodată, fanii Ungariei vor fi strict supravegheați după scandările rasiste și homofobe din timpul precedentului Campionat European, din 2021, și împotriva Angliei mai târziu în același an.

Mijlocașul de bază al Ungariei, Dominik Szoboszlai de la Liverpool, a avut nevoie de tratament la coapsa stângă în meciul amical de sâmbătă cu Israel (3-0) și a fost înlocuit ca măsură de precauție, dar se pare că va fi apt.

Ungaria - Elveția, un duel istoric

De partea cealaltă, Elveția și-a propus să facă din nou o figură frumoasă la un turneu final continental și să iasă cu capul sus din grupe pentru al treilea EURO consecutiv.

Între timp, Elveția a depus o plângere oficială la UEFA cu privire la calitatea terenului de antrenament de la Stuttgart, dar a ales să nu se mute într-o altă locație deoarece deplasarea ar fi durat prea mult.

Au trecut 86 de ani de când aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un turneu major, Ungaria câștigând cu 2-0 la Cupa Mondială din 1938. Cu toate acestea, întâlnirile recente au favorizat Elveția: elvețienii au câștigat șase din ultimele nouă meciuri împotriva Ungariei, deși aceste țări nu s-au mai confruntat de la preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2018, când Elveția s-a impus cu 5-3 acasă și 3-2 în deplasare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult