Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Cadoul pe care "tricolorii" vor să i-l facă în Germania

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Munchen va debuta naţională de fotbal a României la EURO 2024. "O victorie cu Ucraina este cadoul perfect pentru Iordanescu" - spun fotbaliştii români.

Selecţionerul împlineşte duminică 46 de ani cu doar o zi înaintea meciului, care va fi la Pro TV şi pe Voyo, luni, de la ora 16.

Marienplaz din Munchen vibrează deja. De altfel tot oraşul este împânzit de steaguri tricolore şi răsună de cântecele şi scandările românilor entuziaşti. Grupuri mari de suporteri plecaţi din toată ţara s-au renunit la terasele din centru unde discută despre primul 11 şi fac strategii. ”Ne pregătim din greu, suferim, suntem alături de băieţi. Doamne ajută! Hai România! 2-1 pentru noi”. Piața Centrală din Munchen a fost ocupată duminică de suporterii români, iată-i, veniţi în număr mare aici. Au ocupat terasele, au ocupat tot şi scandează încontinuu cu frenezie. De abia aşteaptă meciul de mâine.

Fanii s-au gândit şi la selecţioner într-o zi specială pentru acesta. Edi Iordanescu a primit un tort la hotel, iar fotbaliştii vor să-i dăruiască mâine o victorie cu Ucraina. Naţională României a ajuns cu trenul la Munchen. Ai noştri stau în acelaşi hotel în care au dormit şi nemţii înainte să câştige cu 5-1 în fata Scoţiei, în meciul de deschidere de la Euro.

Suporterii n-au putut însă să se apropie de fotbaliştii României. Zeci de forţe de ordine păzesc naţională. Sunt inclusiv jandarmi veniţi din ţară.

Citește și
slovenia - danemarca
Surpriză la Stuttgart. Danemarca nu a reușit să învingă Slovenia în primul meci pe care l-a disputat la EURO 2024

Iulian Dragulin, locotenent Jandarmeria Română: ”Suntem foarte concentraţi că treburile să iasă foarte bine".

Reporter: E cea mai bine păzită echipa România?

Jandarmeria: ”Da”. Hagi, Lucescu şi Gică Popescu vor fi şi ei pe stadion la debutul României la Euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult