Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost numită România de către selecționerul Ucrainei, după rezultatul istoric reușit de "tricolori" la EURO 2024

Echipa națională de fotbal a României a reușit, luni, 17 iunie, o prestație de senzație în primul meci pe care l-a disputat la EURO 2024. "Tricolorii" au învins Ucraina, la Munchen, cu 3-0.

La finalul partidei, selecționerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a spus despre țara noastră că este o "națiune a fotbalului".

"Evident, au fost mai mulți factori. Am avut posesia, dar nu ne-am creat nicio șansă. Nimeni nu se aștepta la acest rezultat. Avem un meci foarte serios cu Slovacia. Trebuie să vorbesc cu fiecare și să pregătesc meciul.

România e o echipă bună. Am spus-o și la conferința de ieri, aceasta este o națiune a fotbalului. Știu cum să joace fotbal și ne-au arătat-o azi. Acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Slovacia. Ne aşteaptă un meci foarte serios", a declarat, într-o conferință de presă Rebrov, potrvit ukrfootball.ua.

Pentru echipa națională de fotbal a României urmează încă două meciuri în Grupa E de la EURO 2024. Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, "tricolorii" vor întâlni Belgia la Koln.

Citește și
romania ucraina
Euro 2024. Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina. Fanii acuză Rusia

Miercuri, 26 iunie, la Frankfurt, de la ora 19:00, România va juca împotriva Slovaciei.

Ambele partide vor fi transmise în direct pe PRO TV și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult