Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cerința specială a naționalei României la hotelul din Wurzburg. Germanii au fost uluiți de cererile fotbaliștilor

Oaspeții Campionatului European de Fotbal, printre care se numără și sportivii, pot cere anumite favoruri la hotelul în care stau cazați.  

Echipa națională de fotbal a României nu a făcut excepție. În timpul șederii în hotelul din Wurzburg, acolo unde naționala și-a stabilit baza, toate tablourile din hotel au trebuit să dispară.

Motivul i-a uimit pe angajații hotelului. Conform site-ului german Merkur.de naționala României a cerut să fie date jos toate tablourile din hotelul în care stau.

Directoarea hotelului a povestit că angajații ei au fost nevoiți să dea jos tablourile de pe pereți în toate camerele. Asta pentru că românii și-au adus de acasă propriile tablouri.

Întrebat de ce, fundașul central român Radu Drăgușin a declarat pentru t-online că echipa are „un sentiment de mândrie".

Citește și
Florinel Coman
Jurnalistul Fabrizio Romano anunță transferul lui Florinel Coman. Românul va fi coleg cu un fost star de la Real Madrid

Din data de 10 iunie, echipa națională a României este în Wurzburg, mai exact la Hotelul Melchior Park. Alegerea acestui hotel nu a fost una întâmplătoare, având în vedere că încă din 2021, hotelul fusese solicitat de Federația Germană de Fotbal (DFB) ca posibilă bază de antrenament.

Hotelul este rezervat exclusiv pentru echipa României până la finalul turneului, pe 14 iulie. Potrivit presei germane, hotelul fost nevoit să ofere mai multe servicii speciale exclusive pentru români.

„Este un efort uriaș", spune directorul hotelului Dagmar Wagenpfahl-Lagrange, inclusiv în ceea ce privește cerințele DFB și UEFA.

Hotelul este păzit non-stop de personalul de securitate, iar bucătăria a primit un „catalog de 40 de pagini cu ce și cine are voie să mănânce", spune directoarea, conform stiridiaspora.ro.

Potrivit site-ului FRF, hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegația României, oferă facilități de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor.

Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult