Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Belgia - România. Marșul suporterilor români din Koln. Zeci de mii de tricolori susțin naționala pe stadion GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Suporterii români aflați în Germania sunt în drum spre stadionul din Koln, unde va avea loc meciul României cu Belgia, transmis în DIRECT pe PRO TV și VOYO de la ora 22.00.  

Momentul adunării suporterilor români a fost transmis LIVE pe www.stirileprotv.ro.

Federația Română de Fotbal a lansat astăzi un apel pe rețelele sociale la suporterii români și le-a ceru să vină pe bulevardul Josef Lammerting-Allee din Köln la ora 18.00, ora locală, pentru a pleca împreună către stadion, la ”Parada Fanilor”.

Oficial, sunt așteptați pe stadion cel puțin 15.000 de conaţionali. Însă pentru cei care nu reușesc să ocupe un loc în tribune, Bobonete este pregătit să le fie alături în zona destinată fanilor români.

Mesajul complet, transmis de FRF:

Citește și
frf
Naţionala s-a pregătit pe stadionul din Köln pentru confruntarea de sâmbătă cu Belgia. VIDEO

”Indiferent de vreme, azi mergem împreună către stadion, la Parada Fanilor!

Dacă ai bilet la meciul contra Belgiei, nu uita că ne vedem începând cu ora 18:00 la Josef Lammerting-Allee din Köln pentru a pleca împreună către stadion.

Puteți să folosiți liniile S12 și S19 de la platforma 10 a stației Deutz pentru a ajunge la punctul de întâlnire pentru Fan Walk-ul României. Stația la care va opriți este Köln Mungerdorf Technologiepark.

Înainte de asta, ne vedem în zona de Public Viewing din Tanzbrunnen, unde te așteaptă cornerul României, cu foști jucători, invitați speciali, concursuri și surprize!”

Toate partidele de la EURO 2024 vor fi transmise în direct pe PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult