Modifica setarile cookie
Toate categoriile

În ce stare se află Christian Eriksen după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Danemarca-Finlanda

Your browser doesn't support HTML5 video.

Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga.

La scorul de 0-0, fără a fi lovit de cineva, Eriksen (29 de ani) a căzut pe gazon inert.

Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon, apelându-se chiar şi la defibrilator conform imaginilor de televiziune.

Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen.

După circa zece minute de aşteptare, cele două echipe au plecat spre vestiare, în timp ce jucătorul, protejat de privirile spectatorilor şi de camerele de televiziune, a fost evacuat cu targa de pe teren. Fotografii au reuşit să îl surprindă pe Eriksen când ridica o mână pentru a saluta spectatorii în timp ce era evacuat.

UEFA a precizat pe site-ul său oficial că jucătorul a fost stabilizat şi a fost transportat la spital.

Giuseppe Marotta, CEO al Inter Milano, a declarat, după ce a primit informaţii de la spitalul în care se află Eriksen, că există un "optimism precaut" în ceea ce priveşte sănătatea jucătorului danez, informează marca.com.

Potrivit tatălui fotbalistului, Eriksen este conştient şi vorbeşte, a spus impresarul jucătorului.

"Christian Eriksen este conştient şi este supus mai multor analiza la spital", a anunţat federaţia daneză.

Forul continental a menţionat că are loc o reuniune de urgenţă cu ambele echipe şi cu oficialii meciului în legătură cu soarta meciului, iar mai multe informaţii vor fi comunicate la ora 20:45 (ora României).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult