Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atmosferă incendiară în Centrul Vechi al Capitalei. ”Iubim Bucureștiul, aveți o țară foarte frumoasă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imediat după meci, suporterii macedonieni şi austrieci s-au dus în Centrul Vechi din Capitală să petreacă cot la cot.

Deși rivali pe stadion, la terase fanii au petrecut împreună și s-au bucurat de băuturile şi mâncărurile oferite de localuri.

Atmosfera a fost incendiară, iar suporterii mecedoneni chiar au făcut tricouri cadou echipei Pro TV.

Pe Arena Națională a plouat și cu goluri, așa că fanii austrieci au ieșit în număr mare să sarbătorească victoria. Nici cei din Macedonia nu sunt foarte triști, chiar dacă echipa lor a pierdut, ei se bucură totuși de prima calificare la un turneu final.

Terasele au fost pline încă de la prânz, iar unde aruncai un ochi vedeai doar suporteri austrieci și macedoneni. O bună parte dintre cei care au fost pe stadion s-au întors după meci.

Citește și
Timothy Castagne
Belgianul Timothy Castagne a devenit indisponibil pentru restul partidelor de la Euro după o accidentare gravă

Suporterii s-au arătat încântați de organizarea din țara noastră, de stadion, iar Bucureștiul li s-a părut un oraș fantastic.

Suporter: ”Iubim Bucureștiul, aveți o țară foarte frumoasă. Minunat stadionul.” Reporter: ”Ce parere aveți despre organizare?” Suporter: ”Perfectă organizarea. Voluntarii au facut o treabă minunată. Să ajungem acolo a fost foarte ușor, iar polițiștii sunt foarte prietenoși. Trebuie să spun Bucureștiul, un oras minunat!”

Și felurile de mâncare, dar și băuturile au fost pe placul suporterilor străini.

După meci și organizatorii au ieșit la terase, mulțumiți că totul a mers "ca la carte".

Pentru patronii de la terase, venirea suporterilor străini în țara noastră a fost ca o gura de aer, dar chiar și așa încă resimt efectele pandemiei.

Tiberiu Craciun patron terasă: ”A fost foarte bine, pentru că n-am mai văzut bani de foarte multă vreme. Turiștii străini au un aport important pentru cluburile din Centrul Vechi, și o dată cu revenirea lor, au venit și banii. Încă nu e normalitate, încă suferim, suntem în convalescență.”

Următorul meci pe Arena Națională se va juca joi între Ucraina și Macedonia de Nord, iar o parte dintre suporterii macedoneni, râmân în oraș până atunci.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult