Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Orășanu, Co-Fondator Naratix: „Inteligența artificială are potențialul de a revoluționa industria e-commerce”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ediția de astăzi, Andrei Radu îl are ca invitat pe Cristian Orășanu, Co-Fondator Naratix, un start-up format dintr-o echipă de IT-iști români care au creat 5 roboți bazați pe Inteligență Artificială.  

Roboții pot ajuta până la 2.500 de magazine online în activitatea de e-commerce până la finalul acestui an.

Cei cinci roboți inteligenți pot ajuta magazinele online să își eficientizeze operațiunile și să crească vânzările. Acești roboți, numiți Nara, Dynamo, Gina, Grant și Julie, pot genera descrieri de produse, colecta date din diverse surse, oferi asistență clienților și crea conținut pentru rețelele de socializare.

Naratix a fost creat pentru a rezolva problemele magazinelor online cărora le lipsește timpul și resursele necesare pentru a genera descrieri de produse detaliate și SEO friendly, care au dificultăți în colectarea datelor despre produse din diverse surse, lipsa de personal pentru a oferi asistență clienților și dificultăți în crearea de conținut engaging pentru rețelele de socializare.

Roboții Naratix utilizează modele de limbaj avansate pentru a genera descrieri de produse, a colecta date și a crea conținut. Aceștia sunt antrenați pe o cantitate vastă de date pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt precise și relevante.

Citește și
Katerina Tihonova
Apariţie rară a mezinei preşedintelui Putin la televiziunea rusă. „Nu discut niciodată chestiuni legate de familia mea”

Inteligența artificială are potențialul de a revoluționa industria e-commerce. Roboții inteligenți ca cei de la Naratix pot ajuta magazinele online să își îmbunătățească eficiența, să crească vânzările și să ofere o experiență mai bună clienților. Pe măsură ce tehnologia AI continuă să se dezvolte, ne putem aștepta să vedem și mai multe aplicații inovatoare în acest domeniu.

Cristian Orășanu: „Diferența între GPT 3,5 și 4 a fost un salt gigantic și ne așteptăm să vedem același tip de salt și cu următoarea generație în câteva luni”.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile și soluțiile generate de Naratix, dar și despre evoluția AI în e-commerce, urmăriți VIDEO integral.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult