Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CEO-ul adLemonade, Anabela Luca, invitată la ePlan. „Se cumpără mult mai mult online, consumatorul a devenit mult mai educat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anabela Luca, CEO adLemonade și trainer certificat Google, a fost invitată în emisiunea ePlan, realizată de Andrei Radu.

Anabela Luca este fondatoarea adLemonade, agenție de performance marketing, în cadrul căreia gestionează campaniile de PPC a peste 90 de clienți cu bugete de peste un milion de euro pe lună, este trainer certificat Google și a susținut peste 150 de traininguri, formând mai mult de zece mii de cursanți în Google Ads și Digital Marketing. Anabela Luca, CEO adLemonade: „Într-adevăr, am împlinit zece ani și este un moment de cumpănă pentru noi, pentru că facem trecerea spre mai bine, ne reinventăm. Piața a evoluat și asta ne bucură foarte mult. Dacă în 2012 povesteam despre cheile de click-uri, acum vorbim despre ROAS, despre rate de conversie cât mai bune, despre rentabilitatea investiției ceea ce, evident, arată o evoluție. În ceea ce privește comportamentele consumatorilor finali, deja vedem modificări, în special, odată cu pandemia. Se cumpără mult mai mult online, consumatorul a devenit mult mai educat și mult mai pretețios, în același timp. Challenge-urile sunt mai mari față de acum zece ani și, drept urmare, și magazinele online trebuie să-și crească nivelul de performanță, nivelul de pregătire în a servi consumatorul”.

Mai multe informații, în VIDEO atașat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult