Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orice modificare privind sănătatea personală trebuie să vă trimită la medic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fiţi atenţi cu propria persoană! Vă e foame mai des că de obicei sau dispare semnificativ apetitul? Urinaţi mai des că de obicei sau dimpotrivă? Frecvenţa scaunelor e modificată?

Apar modificări în privinţa menstruaţiei? În toate aceste procese fiziologice, există o normalitate. Care e a dumneavoastră şi doar a dumneavoastră. Dacă dintr-o dată apar aceste schimbări, chir dacă nu vă deranjează trebuie să mergeţi la medic. La vârstă tânără, orice fel de sângerare între menstruaţii presupune o discuţie cât mai rapidă cu medicul dumneavoastră.

Profilul hormonal poate fi modificat - şi situaţia se manifestă inclusiv prin modificarea mentruatiei – după o perioadă lungă de timp în care aţi luat anticonceptionale. Însă prezenţa unei sângerări în afară de perioadă normală poată arăta prezenţa tumorii benigne numită fibrom.

La vârstă tânără, din păcate, sângerările anormale pot anunţa sfârșitul perioadei fertile.

Şi, totuşi, cea mai periculoasă situaţie se petrece în apropierea sau în timpul menopauzei. În această perioadă, 80% din aceste situaţii arată, din păcate, cancere ale aparatului genital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult