Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CSID. Ce a însemnat pandemia pentru Sorana Cîrstea: „Sunt 15 ani de când nu am mai fost acasă atât de mult timp”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pandemia a oprit planeta și ne-a afectat viețile tuturor. Sportivii au resimțit din plin lipsa de activitate. Pentru Sorana Cîrstea, în schimb, lockdown-ul a fost un respiro care i-a permis să își facă ordine în viață.

 

În aceste săptămâni, a revenit pe teren și se pregătește pentru Olimpiada de la Tokyo - va fi a treia prezență la un turneu olimpic, din carieră. Sorana Cîrstea a vorbit despre pandemia de coronavirus în emsiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Sorana Cîrstea: „Am stat șase luni acasă, imediat când a apărut COVID. Când a venit pandemia eram extrem de obosită”

Andreea Groza: Acum vei merge pentru a treia oară la olimpiadă...

Sorana Cîrstea: „Sunt 15 ani de când nu am mai fost acasă atât de mult timp. La noi totul e legat de rutină şi disciplină, astea sunt cel două cuvinte cheie. Sunt destule ore în cameră, chit că te antrenezi 5-6 ore sau ai meci, în restul timpului trebuie să ai mintea ocupată într-un mod pozitiv.

Citește și
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea, eliminată în runda a treia la Australian Open de cehoaica Marketa Vondrousova

(...) Sunt foarte competitivă şi cred că asta mi-a lipsit cel mai mult în acea perioadă, adrenalina aceea, da, adrenalina.

După o anumită vârstă, începi să îţi cunoşti corpul şi deja ce ţi se potriveşte, ce nu ţi se potriveşte, în perioada de pandemie am încercat să fiu mai atentă, am avut două luni în care n-am făcut sport la nivelul la care sunt obişnuită. A devenit acum o rutină să stau cât mai mult în aer liber.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult