Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfaturi pentru o vacanță perfectă. Cum te organizezi și ce prețuri sunt acum

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mulți hotelieri, împreună cu agențiile de turism, au decis să prelungească perioada de early booking și au, până pe 31 mai, oferte cu reduceri de 10% - 25%, spune consultantul în turism Traian Bădulescu, în emisiunea Conectat la România.

Ofertele sunt valabile atât pentru litoralul românesc, cât și pentru Bulgaria, Grecia, Turcia, Spania și Egipt.

Traian Bădulescu: ''Litoralul românesc este destul de accesibil, fiind și aproape, iar cine cumpără acum, pentru luna iunie, găsește oferte și cu 100-150 de lei pe noapte''.

Reducerile sunt cu atât mai importante cu cât vacanțele în sezon pot fi și cu 20% mai scumpe față de anii trecuți.

Cum verifici dacă agenția de la care vrei să cumperi o vacanță este una serioasă? În primul rând contează notorietatea, cum se promovează, dar și ce recomandări are - fie de la prieteni și cunoștințe, fie de pe internet - dacă sunt reale și verificate. Utilă este și lista Ministerului Turismului cu agențiile licențiate și cu unitățile de cazare clasificate.

În VIDEO afli cât te costă o vacanță pe mare ori într-o țară exotică, dar și care sunt cele mai bune destinații de vacanță pentru familiile cu copii. În plus, afli și cât te costă, în medie, un prânz ori o halbă de bere în Franța, Spania, Italia ori Grecia, dar și cum poți să primești banii înapoi dacă nu mai poți ajunge la destinație.

Urmăriți emisiunea Conectat la România, prezentată de Laura Culiță, în fiecare vineri, de la ora 20.00, pe stirileprotv.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult