Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prindeți ofertele pentru vacanță. Tarife cu până la 20% mai mici față de sezonul estival

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă vă pregătiți pentru concediu, încă mai puteți prinde oferte cu reduceri, până la finele acestei luni.  

Reprezentanții agențiilor de turism vorbesc despre tarife cu până la 20% mai mici față de sezonul estival. În afară de litoralul românesc, cele mai căutate destinații sunt Grecia și Bulgaria.

Traian Bădulescu, consultant în turism: “Sunt oferte pentru toate buzunarele, pornind de la litoralul nostru, iar apoi ne gândim la destinațiile clasice, care și-au revenit în forță, destinațiile externe clasice ale românilor precum Bulgaria, Grecia și Turcia. Pe litoralul românesc, aici sunt cele mai mici prețuri, în iunie sau în septembrie. Undeva la 100-150 de lei pe noapte și firește putem vorbi și de oferte mult mai scumpe pornind de la 100 de euro în sus”.

Pentru cei care vor să se relaxeze pe o plajă din Grecia, tarifele variază de la 150 de euro pe cameră, pe săptămână, la o vilă în Thassos, până la mii de euro pe sejur la hotelurile de tip all inclusive, de 4 și 5 stele.

Cum ne planificăm vacanța perfectă și care sunt cele mai populare destinații de vacanță - aflați din emisiunea ''Conectat la România'', prezentată de Laura Culiță și difuzată în această seară, de la ora 20.00, pe știrileprotv.ro.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult