Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Colectiv, 3 ani. Jean Chelba: ”Oamenii acceptă lucruri de neacceptat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba, fotograful care a decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a mărturisit pentru Știrile ProTV că își pune speranța în tineri pentru a schimba lucrurile în România.

Însoțit de aparatul său de fotografiat, Alex Chelba a mers la concertul Goodbye to Gravity pentru a face fotografii spectaculoase, așa cum obișnuise pe toată lumea.

După ce incendiul a izbucnit, a reușit să iasă afară din infern și o ambulanță l-a transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon. Apoi, a fost transferat la Spitalul de Arși, acolo unde o săptămână mai târziu, pe 8 noiembrie 2015, a încetat din viață. Alex Chelba avea 33 de ani.

Tatăl său speră că oamenii vor înceta să mai tolereze nedreptatea și România să se schimbe.

”Schimbarea aceea totală nu o să o apuc. Poate din cauza vârstei. Dar un început sper să existe, în conștiința oamenilor. Pentru că și aici este o problemă. Oamenii acceptă lucruri de neacceptat.

Citește și
Colectiv
Noul judecător din dosarul Colectiv nu a vrut reluarea procesului de la zero

În voi îmi e speranța, ăștia tineri. Am o încredere în voi mai mult decât în mine. Voi trebuie să schimbați ceva”, a declarat Jean Chelba pentru Știrile ProTV.

În curând, la Știrile ProTV, puteți urmări poveștile supraviețuitorilor din Colectiv și pe cele ale rudelor victimelor, la trei ani de la tragedie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult