Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Podcast ”Cafea cu visuri”. Amalia Enache a fost confundată cu Shakira în Barcelona: ”Asta, doar pentru că eram necoafată”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Invitată în podcastul ”Cafea cu visuri”, realizat de Oana Andoni, Amalia Enache a povestit despre cele mai frumoase vacanțe din New York, Cappadocia și India, dar și despre cum a avut curajul să plece tocmai în America de Sud cu fetița ei de câteva luni. 

Podcastul “Cafea cu Visuri”poate fi urmărit și pe VOYO.

Acolo, Amalia a trăit cea mai uimitoare experiență din viața ei: ”Nu-ți recomand Copacabana, care mie mi s-a părut un fel de Dristor, doar cu plajă, cu niste blocuri ca la Distor”, a spus Amalia despre cea mai cunoscută plajă din Rio de Janeiro.

”Există și această poveste printre brazilieni: daca îți înșeli partenerul în timpul carnavalului de la Rio, nu se pune... Carnavalul chiar scuză tot” - a mai spus Amalia.

În Barcelona, ea a fost confundată de mai multe ori cu Shakira, în perioada în care cântăreața a locuit acolo. ”Dar asta, doar pentru că eram necoafată și aveam părul creț.”

Citește și
Cafea cu visuri
Busu s-ar muta din România: Aș pleca la New York... de tot

Oana Andoni: „Cum te-a schimbat succesul?” Amalia Enache: „Eu nu cred că știu ce înseamnă succesul, eu știu doar să-ți vezi de treaba ta, să crezi că ai o misiune în meserie.”

Amalia Enache: „E foarte periculos pentru fetele noastre să crească cu ochii într-un ecran... care păcălește foarte mult, în care văd niște imagini cu persoane publice la țiplă.” a spus Amalia, referindu-se la imaginea lipsită de autenticitate a unor vedete online.

Oana Andoni: „Un singur sfat pe care i l-ai da fetiței tale?”

Amalia Enache: „Să iubească și să nu se teamă de iubire. Și daca va fi rănită, e tot parte din viață. Mereu în iubire o să-și găsească răspunsurile.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult