Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pavel Bartoș: Moș Crăciun există!

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Eu şi acum sunt un om care spun răspicat: Moş Crăciun există! Atât timp cât eu exist, Moş Crăciun există!” a spus cu emoţie Pavel Bartos, invitatul Oanei Andoni în ep. #14, la Cafea cu visuri.

Un episod în care carismaticul prezentator chiar a avut parte de o întâlnire neaşteptată cu Moşul. Asemenea unui copil, aşa cum declară că se simte de fiecare dată în preajma Moşului, Pavel i-a mărturisit ce greşeli a mai făcut în ultima perioadă, care sunt primele trei dorinţe de pe lista de Crăciun, ba chiar i-a cântat un colind în timp ce descoperea cadoul surpriză.

Moș Crăciun: „Pavel să ştii că pentru tine am venit. Ştii de ce te caut?”

Pavel Bartoș: „Nu ştiu. Probabil că am fost cuminte.”

Născut la munte, în Miercurea Ciuc, Pavel iubeşte skiul şi vacanţele pe pârtie alături de familie şi prieteni.

Oana Andoni: „Ce înseamnă pentru tine să călătoreşti?”

Pavel Bartoș: „E un soi de libertate şi de desprindere din câte trăieşti zi de zi, de reenergizare!”

Visează să ajungă în Australia - „un capăt de lume pe care mi-l doresc din tot sufletul să-l vizitez” şi în Islanda „să fac baie în gheizare, să mănânc somon tăiat acolo... cred că ar fi una dintre vacanţele care m-ar transfera din lumea mea cotidiană într-o lume sălbatică care să-mi facă tare, tare bine.”

Oana Andoni: „Ce te bucură?”

Pavel Bartoș: „Mă bucura faptul că mă trezesc de dimineaţă şi sunt sănătos... Am parte de nişte lucruri extraordinare: joc la Teatrul Odeon, prezint Vocea României, prezint Romanii au talent, fac filme, l-aş mânia pe Doamne-Doamne dacă m-aş plânge.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult