Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cabral, invitat la podcastul Oanei Andoni, ”Cafea cu visuri”: ”Dubai este un amestec foarte ciudat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Podcastul „Cafea cu visuri”, realizat de Oana Andoni, a ajuns la episodul nr. 16, iar invitat a fost nimeni altul decât Cabral, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii?” de pe PRO TV și VOYO, dar și al show-ului fenomen „Săriți de pe fix”.  

Cunoscutul prezentator de televiziune a povestit - printre altele - cum i se pare că este Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

Oana Andoni: Cabral, cum se vede Dubai prin ochii tăi?

Cabral: „E un amestec foarte ciudat, pentru că n-ai cum să nu vezi și oamenii care muncesc acolo, care se cam chinuie, adică cei care sunt tot timpul în fața ta și fac lucruri, își câștigă bani acolo, sunt niște oameni care muncesc din greu pentru banii ăia. Și dacă ești cât de cât om, măcar, n-ai cum să treci cu vederea.

Și atunci, Dubai are și fața asta: față de pakistanez, de nepalez, de indieni, de african, de oameni care, ziceam, muncesc. Nu le e deloc ușor. În același timp, vezi și ce poate face omul atunci când are o viziune. Toți au impresia că, domnule, Dubaiul e despre petrol, nu mai e de mult despre petrol.

Citește și
Cafea cu visuri
Alex Dima: „Niciodată n-o să dau Crăciunul meu, să mă duc să stau cu Moşul în Laponia”

UAE, în general, nu mai e de mult despre petrol, e un hub imens pentru business și un hub imens pentru bani de orice natură, nu din petrol, și desigur turism foarte mult”.  Podcastul „Cafea cu Visuri” poate fi urmărit și pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult