Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zilele Biz. Andrei Cionca, CEO Impetum Group: „O impredictibilitate a politicilor fiscale din țară crește îngrijorarea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Andrei Cionca, CEO Impetum Group, a prezentat concluziile celei mai recente ediții Confidex privind indicele de încredere al managerilor români în economie, în cadrul Festivalului de business al României, Zilele Biz.

„În semestrul I al acestui an a fost pentru prima dată când indicele de încredere a trecut de 50, pe o scară de la 0 la 100. În al doilea semestru, indicele a scăzut sub 50, suntem la un indice de 48. Avem o prudență îngrijorată a managerilor, sunt un pic precauți în acest moment”, a spus Andrei Cionca, CEO Impetum Group.

Principala sursă de îngrijorare este legată de noile modificări fiscale, mai spune Andrei Cionca: „Evident că o impredictibilitate a politicilor fiscale din țară crește îngrijorarea, crește pesimismul”.

Festivalul de busniness al României, care se desfășoară în perioada 20-24 noimebrie, în București, oferă sesiuni concentrate de know-how și informații aplicate pentru antreprenori, profesioniști care doresc să continue să inoveze, manageri, specialiști în media & marketing și pentru echipele de sustenabilitate și CSR. În cele 5 zile ale festivalului vor urca pe scenă peste 75 de speakeri de top.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult