Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dialog amuzant între un elev și polițisti: „A lua bacul nu este totuna cu a lua BAC-ul”

Absolvenții clasei a XII-a au susținut, luni, prima probă scrisă la examenul de Bacalaureat, la Limba și Literatura Română.

 

Cu o seară înainte, pe pagina de Facebook a MAI a apărut un dialog amuzant între un elev care-i întreba pe polițiști ce subiect pică la limba română. Răspunsul acestora a fost mai amplu decât s-ar fi așteptat candidatul la examenul de bacalaureat.

Mesajul integral al MAI

Întrebare primită pe Facebook MAI: “ - Ca tot vine bacul aveti ide ce pica la romana uman macar subiectul 3? mai bine se dadea grila”. Răspuns: 1. Având în vedere acuratețea redactării întrebării și complexitatea conținutului, vă garantăm că subiectul III ar fi ultima grijă pe care trebuie să o aveți! 2. Ca IDEE, știți de ce nu se “da grila”? Pentru că a lua bacul nu este totuna cu a lua BAC-ul! 3. Subiectele care vor fi date la Bacalaureat sigur le găsiți în conținutul programei privind acest examen! Sfatul nostru este să o parcurgeți pe toată... până în toamnă aveți timp! În speranța că astfel de redactări vor fi foarte rare, dorim din toată inima succes celor peste 138.000 de elevi care vor susține examenul de Bacalaureat! Baftă! P. S. Peste 2.200 de polițiști (1.492 de la ordine publică, 639 de poliţişti rutieri şi 109 din cadrul altor structuri de poliţie) acționează, zilnic, pe durata Examenului de Bacalaureat, pentru ca acesta să se desfășoare în siguranță!

Citește și
elevi
Bacalaureat 2019. Probele scrise si baremul la limba română

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult