Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dacia a lansat a treia generație a modelului Duster, cu o imagine mai dură și noi tehnologii GALERIE FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacia a lansat miercuri a treia generație Duster, pe care o prezintă ca având o imagine mai dură, capabilități off-road mai bune și tehnologii noi, care cresc și mai mult siguranța și confortul.

”More Duster Still Duster” este sloganul sub care Dacia a lansat miercuri a treia generație a SUV-ului său, lansat în 2010 și revizuit în 2017.

Este următorul capitol din saga iconică a best-seller-ului Duster, în care totul este nou, cu excepția a ceea ce contează cel mai mult: Duster este în continuare SUV-ul de familie care oferă cel mai bun raport calitate-preț din categoria sa, transmit cei de la Dacia.

Designul lui Duster este mai dur și mai asertiv, platforma CMF-B îmbunătățește experiența în mașină, iar versiunea 4x4 a lui All-New Duster duce capabilitățile sale off-road la noi culmi, spune Dacia. Noul Duster vine cu materiale mai durabile și sisteme de propulsie hibride, este plin de noi tehnologii pentru a crește și mai mult siguranța și confortul, adaugă producătorul român.

Un Duster pe minut iese de pe liniile de producție de la Dacia Pitești

All-New Duster este următorul capitol din povestea unui model care a devenit un standard pe piața sa și o icoană Dacia completă care încapsulează tot ceea ce reprezintă brandul: robust și în aer liber, Esențial, dar Cool și Eco-Smart.

Citește și
duster extreme
Dacia Duster, inclusă de britanici în topul celor mai bune maşini 4x4 şi off-road ale anului 2023

Iar Duster este o poveste de succes: în cariera sa de 13 ani, a obținut peste 40 de premii, producția este de 2,2 milioane de unități și nu mai mult, iar popularitatea sa în continuă creștere l-a clasat ca cel mai bine vândut SUV din Europa pe toate segmentele din piața de retail în 2022.

Aproximativ 1.000 de SUV-uri Duster ies de pe liniile de producție de la fabrica Dacia din Pitești, România, în fiecare zi – aproximativ unul în fiecare minut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult