Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Lasconi este candidatul USR la Primăria municipiului Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, fostă prezentatoare la Ştirile Pro Tv, este candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, informează Uniunea Salvaţi România.

"Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung", a spus Elena Lasconi, potrivit unui comunicat al USR.

Pe 24 februarie, într-o postare pe Facebook, Elena Lasconi anunţa că, dacă va fi aleasă primar, va pune în aplicare o strategie prin care Câmpulung să fie declarat staţiune de interes local şi naţional.

"Primul lucru pe care o să-l fac dacă voi veţi hotărî să devin primar la Câmpulung (după ce voi da cu tămâie în primărie-ha, ha...) va fi să pun în aplicare strategia (pe care am elaborat-o) de a declara Câmpulung - staţiune de interes local şi naţional. Asta înseamnă, pragmatic, şi mai mulţi bani pentru dezvoltare, locuri de muncă şi nu în ultimul rând mândria de a aparţine locului", scria Lasconi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult