Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan, primele declarații: „Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nicușor Dan a făcut primele declarații de presă după anunțarea exit-poll-ului CURS-Avangarde, potrivit căruia este noul primar al Bucureștiului, cu 47,2% dintre voturi, la alegeri locale 2020.

Nicușor Dan a declarat că este mai bucuros pentru bucuria alegătoilor decât pentru propria sa bucurie și a ținut să-i asigure pe bucureșteni că va începe schimbarea în bine a administrației publice din Capitală.

Iată cele mai importante declarații ale lui Nicușor Dan:

- Mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi, pentru că mi-au dat încredere, în ciuda campaniei murdare împotriva mea. Mulțumesc partenerilor din USR și PLUS și din PNL.

- PNL și USR PLUS au făcut parteneriatul pentru București și au venit cu candidați unici la Primăria generală și la primăriile de sector.

- Mulțumesc voluntarilor cu care am făcut împreună campania din 2012, din 2016 și din 2020.

- Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie.

- Îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației publice. Bucureștiul are oameni muncitori, creativi, care au reușit în mediul privat, academic, și cu o administrație pe măsură Bucureștiul nu poate decât să reușească. Îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei.

- Primăria generală nu poate fi condusă în stilul Ceaușescu. Vreau să vă obișnuiți de acum cu ideea că primăria este partenerul vostru.

- Am încheiat un parteneriat cu PNL și USR PLUS și vă asigur că acest parteneriat va continua.

- Îi asigur pe bucureștenii care nu ne-au votat că Bucureștiul este în egală măsură Bucureștiul lor. Îi chem pe toți să fim parteneri în construcția noului București.

- Îi rog pe reprezentanții noștri să fie vigilenți în această seară până la finalizarea numărătorii voturilor. Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea și avem responsabilitatea ca voturile să se regăsească întocmai în procesele verbale.

- E o seară frumoasă în care mulțumim bucureștenilor care, ca de obicei, sunt mai inteligenți decât noi.

- Din zilele următoare începem munca, pentru că va fi mult de muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult