Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Să se omoare, asta e strigător la cer”. De ce și-ar fi înjunghiat frații bărbatul de 32 de ani din Dâmbovița

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 32 de ani din Dâmbovița este acuzat de tentativă de omor, după ce și-ar fi înjunghiat frații, în toiul unui scandal.

Cearta dintre ei a pornit în momentul în care au început să se laude cu casele pe care și le construiesc, toți trei în aceeași curte. După ce au băut serios, fiecare a susținut că a lui e mai arătoasă, iar ca să fie mai convingători au recurs și la forță.

Cel arestat spune că, inițial, a fost victimă. Unul dintre frații săi l-ar fi lovit cu o bâtă în cap. Înfuriat, a dat și el cu cuțitul, în stânga și-n dreapta, fără să mai judece. Așa se face că, la sosirea ambulanței, toți trei erau răniți. Dorin Ioan Maier, director medical Ambulanța Dâmbovița: „Unul dintre ei era lovit la cap și ceilați doi aveau plăgi torace pe care le-a produs primul, cel lovit la cap. Unul dintre bolnavi avea o plagă toracică mai adâncă și s-a văzut că a fost afectat și plămânul.” Pentru că unul dintre frați avea leziuni grave, care i-au pus viața în pericol, agresorul său a fost încătușat.   Ana Maria Liță, purtătorul de cuvânt al IJP Dâmbovița: „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la omor calificat.”   Vecinii celor trei frați sunt uimiți de deznodamântul acestui scandal. Vecină: „Sunt cumsecade, muncesc și ei, sunt săraci, dar muncesc cu ziua pe la lume.”   Vetuța Negoi, vecină: „Să se omoare, asta e strigător la cer. Orișicare ar fi motivul, frate cu frate trebuie să se ajute, că străinul nu te ajută cum te ajută fratele.”   Cei doi frați înjunghiați sunt internați în spital, în timp ce agresorul, lovit și el cu bâta în cap, va sta - pentru 30 de zile - în arestul poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult