Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revelion românesc la Madrid. Ce au pățit sute de români din Spania care au fost dați afară de la petrecerea de Anul Nou

Your browser doesn't support HTML5 video.

Început de an ratat pentru un grup de români din Spania. Petrecerea lor de Revelion organizată într-un restaurant deținut tot de un român a fost întreruptă de poliție.

Se pare că localul nu deținea toate autorizațiile necesare, iar agenții i-au dat pe toți afară. Clienții au plecat supărați acasă, flămânzi și cu banii luați.

Români: „Sperăm ca Revelionul să nu se termine urât pentru că a venit Poliția. Nu știu pe cine caută. Ne-a spus să părăsim localul. Fix asta ne mai trebuia. Facem Revelionul în mașină. Am plătit bine. Nici n-am mâncat”.

Petrecerea așteptată de aproape 600 de români care voiau să se distreze în restaurantul Nobile's Leganes din Madrid s-a încheiat după nici două ore. După cum se vede în imaginile postate pe internet de Luminița Mantale, poliția spaniolă a evacuat cu greu localul pe motiv că nu avea autorizație.

Petrecăreții, pe bună dreptate nemulțumiți, s-au luat la ceartă cu angajații și patronul. Nu au lipsit injuriile.

Citește și
belgia
Belgia preia președinția rotativă a Uniunii Europene pentru a 13-a oară. Țara se află la o răscruce de drumuri

Mulți veniseră de la sute de kilometri pentru a petrece un Revelion românesc la care trebuia să cânte mai mulți artiști din România.

Patronul localului a explicat ulterior că spațiul pe care îl închiriase pentru restaurant și-a schimbat între timp proprietarul care i-a cerut mai mulți bani. Pentru că nu s-au înțeles, noul proprietar i-a anulat licența de funcționare la Primărie fără să-l anunțe, cu doar două zile înainte de Revelion.

Iulian Tîrșoagă, patronul restaurantului: „În noaptea de Revelion a fost un abuz din partea organelor de securitate ale Spaniei. Nu am avut. Timpul a fost foarte limitat pentru a aduce documente, a le prezenta acte și tot ce ne-au cerut ei”.

Patronul își asumă însă vina și spune că se va revanșa față de clienții săi.

Iulian Tîrșoagă, patronul restaurantului: „Astăzi, mâine și poimâine li se vor restitui absolut toți banii. Le voi face o masă gratuită la toți invitații în luna februarie”.

La Revelionul românesc de la Madrid participau, potrivit patronului, 459 de adulți și aproape 90 de copii care plătiseră 110 de euro, respectiv 40 de euro, fiecare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult