Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Puşcărie pe viaţă”. Colegii Melisei, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova, au protestat în faţa Tribunalului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Colegii Melisei, fata de 14 ani din Craiova, care a fost ucisă în Grădina Botanică din oraş, în iunie 2023, au protestat, joi, în faţa Tribunalului Dolj, unde a avut loc un nou termen în dosar.

Colegii Melisei au cerut închisoare pe viaţă pentru Alexandru Mario Fojică, tânărul de 17 ani, judecat pentru omor calificat în acest caz. Colegii Melisei au venit cu pancarte şi bannere pe care se putea citit "Puşcărie pe viaţă", "Ai ucis trupul meu tânăr şi firav, dar nu şi sufletul meu curat"; "Melis, te iubim!"; "Schimbarea vine din fiecare dintre noi, când nu vom mai tolera lucrurile după principiul 'Merge şi aşa'"; "Visăm la un viitor mai bun, dar suntem departe: În prezent corupţia face dreptate"; "Un om atât de crud cu pură ură-n cuget, nu are dreptul de a se întoarce în lumea noastră decât în mormânt"; "Noi suntem generaţia care vrem să schimbăm viitorul". Una dintre colegele Melisei a fost revoltată pentru faptul că Alexandru Mario Fojică nu purta cătuşe când a intrat în instanţă. Marius Fojică este acuzat că a ucis-o pe Melisa şi l-a rănit grav pe prietenul acesteia. Inculpatul a fost audiat, joi, la Tribunalul Dolj. Tot joi au fost audiaţi şi părinţii acestuia, precum şi părinţii Melisei, dar şi prietenul fetei, care a fost înjunghiat în Grădina Botanică.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult