Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„O nuntă e bătaie de cap”. Tinerii care au nuntă anul acesta fac pregătiri pe ultima sută de metri. Prețurile au crescut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Din dorința de a avea o nuntă memorabilă, tinerii care urmează să își unească destinele nu ratează ocazia de a se întâlni cu experți din domeniu, adunați la târgurile de profil.  

Acolo află tendințele în materie de aranjamente florale, verighete și albume foto. În plus, își pot pune la punct ultimele detalii pentru ziua cea mare.

Pentru o petrecere perfectă, viitorii miri sunt atenți la toate aceste detalii - aranjamente florale, decoruri, lumânări. Cuplurile care au ajuns la târgul de nunți de la Sighișoara au cerut ajutorul experților.

Miri: „Mai avem câteva aspecte mici legate de costumul meu și verighete. E o nuntă potrivită, nici prea mică, nici prea mare. Acum doi ani am stabilit nunta și am ales data".

Citește și
advert
(P) Nunta la cort: avantaje și dezavantaje

Miri: „O nuntă e bătaie de cap. Mai avem un pic de timp. De aceea am venit la târg să ne uităm, să alegem”.

Există variante pentru toate gusturile și buzunarele.

Ilie Moldovan, fotograf: „Diferă de coperți, sunt și cu inserție de argint, inserție de aur în funcție de hârtie. Nu recomand lucios, deși e foarte elegant".

Ioan Răzoaie, bijutier: „Din zece tineri, 7-8 aleg simple din aur alb sau galben. Avem și aur roz, dar acestea merg doar combinate”.

Valentin Zogorean, maestru de ceremonii: „Cred că și în 2024, ca și în 2023, sunt și nunți mari și medii. Dacă ar fi să dăm un număr, undeva la 300-350, poate 400 de persoane”.

Costurile pentru o nuntă au crescut cu peste 10% anul acesta, față de 2023, spun cei din domeniu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult