Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Noua modă” în materie de șampanie. Sticla e adusă cu sania. „Noi suntem cei care conduc lumea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a scurs încă o noapte de distracție pentru cei care sunt în vacanță. La munte, petrecerile au semănat cu cele de Revelion, iar turiștii s-au bucurat, din nou, de șampanie și artificii.  

Au dansat neobosiți cei care au participat la petrecerile organizate de cluburi și de hoteluri.

La munte, pe terasa unui club din Poiana Brașov șampania a ajuns la clienți pe placa și sanie care au înlocuit roaba cu artificii din timpul verii. Momentul a făcut senzație și toată lumea a făcut fotografii. În veselie numărul sticlelor s-a piedut, la fel și nota de plată.

R: Cât costă toată masa?

Turist: „Acolo, cât să fie bine pentru toată lumea. Suntem aici să ne simțim bine. Nu mai contează”

În a doua noapte din an atmosfera a fost întreținută de DJ Valeron, care pune muzică și pe plajele din Mykonos.

Citește și
sampanie
A comandat o șampanie specială, dar nu a văzut toate zerourile din preț. Ce notă de plată i-a venit

Tânăr: „DJ foarte bun. Muzica e foarte bună".

Cuplu: „Prima zi din noul an a fost „the best”. E prima data când vin la Brașov. Venim din sudul Franței. Nu am mai fost niciodată”.

Alti turiști au mers la o petrecere cu temă kitsch, organizată într-un club din Brașov. Participanții și-au creat costumații cu ce au găsit prin casă: fustă cu leduri, peruci și ochelari care mai de care.

Tânăr: „Eu sunt kitsch-ul suprem”.

Tânăr: „Eu sunt cocalarul de la țara venit la petrecere în oraș".

DJ LEXI, organizator: „Toți avem un gram de kitsch în noi și asta e ziua anului în care ți-l exteriorizezi. Vii și-ți faci nebunia, e party-ul ăla pe care nu-l recunoșți a doua zi."

În schimb, la Iași clienții unui hotel de cinci stele au fost poftiți la o petrecere domnească în aer liber. Au mâncat purceluș și berbecuț la proțap, aperitive din străchini de lut și turte coapte pe soba.

Bărbat: „Nimic mai bun decât așa ceva. Purcel la proțap este o bucurie".

Se pare că oamenii au uitat de oboseala de după Revelion și încing ringul de dans cu o horă, pe muzica populară. Un grup din Bucureşti, format din patru familii, a petrecut până târziu, cântând la masă.

Dora Morhan, organizator: „Tradiția reînviată, pentru ca oaspeții noștri veniți din toată țara să simtă. tradiționala bunăvoie moldovenească".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult