Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Metoda accidentul” a mai făcut o victimă. O bătrână din Cluj, convinsă să renunțe la toți banii și bijuteriile din casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși pare incredibil, după o discuție telefonică de câteva minute, un individ de 33 de ani a reușit să păcălească o bătrână din Cluj să-i dea toți banii din casă și bijuteriile - în total 75.000 de lei.

Femeia în vâstă de 78 de ani a fost sunată în toiul nopții de un individ care s-a recomandat a fi medic român într-un spital din străinătate. Profitând de naivitatea bătrânei, i-a comunicat pe un ton alert că fiica și nepotul acesteia au fost victimele unui grav accident rutier. După care a continuat să insiste că amandoi sunt în stare critică, au fost internați însă costurile de spitalizare sunt imense.

Deși pare greu de crezut, bărbatul a convins-o să își dea toate economiile și bijuteriile. A continuat să o asigure că va veni o persoană de încredere să ia suma de bani și că va face tot posibilul pentru fiica și nepotul bătrânei. Totul s-a petrecut rapid iar femeia i-a dat 24.000 de euro, 15.000 de lei și toate bijuteriile de prin casă.

Abia a doua zi femeia și-a dat seama că a fost păcălită iar rudele acesteia au anunțat poliția. După ce polițiștii au intrat pe fir au reuși să îl găsească și pe suspect: un bărbat de 33 de ani din județul Ialomița. Acesta a fost reținut pentru înșelăciune.

 

Citește și
euro
Metoda accidentul continuă să facă victime. Cum a rămas o femeie fără 25.000 de euro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult