Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„La Colentina nu există un CT și un RMN”. De ce spitalele din București își trimit pacienții la privat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Săli de operație și terapie intensivă pline de moloz, clădiri care stau să cadă peste pacienți, echipamente medicale vitale lipsă. Vorbim de spitalele administrate de Primăria Capitalei.

Revoltător este faptul că aceia care ar fi trebuit să rezolve problemele cereau șpăgi de la firmele de construcții și echipamente și țineau lucrarile blocate până își primeau banii. Întreaga anchetă, duminică, la „România, te iubesc”.

Alex Dima: „Din cauza oamenilor arată așa. O să vedeți duminică seară niște șpăgi înfiorătoare. Rechizitoriul este un scenariu de film. Te minunezi cât de avari au fost în momentul în care cereau aceste spăgi. Asta este doar o bucată, ce s-a aflat acum. Vă dați seama ce se întâmplă în mai toate locurile, pentru că îmi spuneau și medici și oameni din sistem, pentru că eu mă minunam. Îmi spuneau: „Ce te minunezi așa, asta se întâmplă dintotdeauna. La Colentina nu există un CT și un RMN al spitalului. Există acolo în spital al unei firme private, iar spitalul trimite pacienți și primește în fiecare lună, undeva la un CT pe lună, spune actualul manager. Își trimite pacienții la o frimă privată și costul unui CT se duce acolo”.

Mai multe detalii în video.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult