Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„L-a luat în casă și ca răsplată l-a omorât”. Un criminal recent eliberat din închisoare a mai omorât un om

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ieșit de un an din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru crimă, un bărbat de 73 de ani din Prahova a mai omorât un om.

Victima de acum este vecinul său, cu care deseori se îndemna la băutură. Omul a fost găsit în agonie, în casa agresorului. A fost dus de urgență la spital, dar s-a stins după o zi.

Mihai Dușa, bărbatul acuzat de omor calificat, nu a recunoscut inițial că și-ar fi lovit prietenul de pahar. Le-a spus vecinilor că în casa lui zace un om, dar nu își amintește cum a ajuns la el și nici ce a pățit.

Bogdan Ion, vecin: „El aicea stătea lângă mine, victima, l-am căutat, am văzut că nu este, m-am dus până acolo, m-am întâlnit cu criminalul. Voia să plece, să anunțe poliția că e cineva căzut la el, n-a recunoscut nimic la început, doar că l-a găsit acolo. Am sunat la poliție la 112, l-am ținut de vorbă puțin, că voia să plece”.

În cele din urmă, agresorul a mărturisit totul.

Citește și
Luis Alfredo Garavito
„Bestia”, un temut criminal în serie care a violat, torturat și ucis peste 190 de copii, a murit în detenție

Marian Bobescu, vecin: „Ce să vă zic... Au băut cu o seară înainte, i-a dat cu toporul în cap, l-a lăsat să agonizeze 12 ore, că l-au găsit a doua zi plin de sânge și cam asta e povestea”.

Bărbatul ucis, în vârstă de 67 de ani, fusese avertizat că prietenul său e un individ periculos, condamnat în trecut pentru crimă și eliberat condiționat după numai șapte ani.

Iulian Olteanu, vecin: „Soarta i-a fost să se ducă unde e acuma, că dacă asculta și înțelegea de frați, nu ajungea unde e, că mai are un frate care venea și îi zicea mereu: 'Măi, lasă-l în pace pe ăla, că știi că a mai făcut ce a mai făcut'”. Localnic: „Erau prieteni buni, beau amândoi împreună”. În 2016, Mihai Dușa l-a ucis pe un alt prahovean, care îi oferise adăpost în casa lui. Și atunci, atât criminalul cât și victima consumaseră mult alcool.

Vecină: „Nu merita să moară așa. I-a făcut un bine, l-a luat în casă și ca răsplată l-a omorât”.

Bărbatul inculpat din nou pentru omor a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, la noua pedeapsă se vor adăuga și zilele de închisoare rămase neexecutate din prima condamnare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult