Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„A fost o glumă. I-a dat vreo două ca să poată să doarmă”. „Explicația” tatălui fetei bolnave psihic, abuzată de mama ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în Mureș. O femeie a fost filmată când își lovea fata cu un tub dur de carton. Tânăra are handicap mintal. Imaginile au ajuns la poliție, iar femeia este cercetată în libertate pentru violență în familie.

În ciuda acuzațiilor, fata a fost lăsată în continuare în grija mamei.

Imaginile tulburătoare în care o femeie își lovește crunt fiica au apărut în mediul online. Cu toate că tânăra strigă după ajutor, mama continuă să o lovească, deși fata are și un grad accentuat de handicap mintal. Pentru loviturile repetate, femeia folosește o rolă de carton dur. Familia tinerei spune acum că totul ar fi fost doar de o glumă.

Tatăl vitreg: „Era o glumă. Dacă nu o iei mai tare, să strigi un pic la ea, toată noaptea stă. A fost o glumă, chiar eu am filmat. I-a dat vreo două ca să poată să doarmă”.

Mama fetei: „Dacă nu strig către ea, să o sperii cu ceva, ea urlă... Ferească Dumnezeu! Copila nu e bătută”.

Citește și
bataie Maramureș
Bătaie cu topoare în Sighetu Marmației. Mai mulți indivizi sunt căutați de poliție după ce și-au împărțit pumni și picioare

După ce au apărut imaginile, polițiștii din Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt al IPJ Mureș: „S-a mai constatat că femeia și-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu și în prezența unui reprezentant de asistență socială”.

Chiar dacă procurorii au preluat acest caz, tânăra bolnavă locuiește în continuare cu mama și tatăl vitreg. Cei de la Protecția Copilului, care au în evidență și persoanele cu handicap, au transmis că au deschis și ei o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult