Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Este posibil ca al doilea val să fie mai rău decât primul" spune directorul general al spitalelor din Paris

Al doilea val de coronavirus poate fi mai rău ca primul, susține directorul general al spitalelor din Paris, care contrazice percepția contrară a publicului în acest sens.

„În ultimele luni, a existat o percepţie generală că un al doilea val nu există sau că este unul mic. Situaţia este invers", a spus, vineri, Martin Hirsch, directorul general al AP-HP, pe postul RTL, potrivit Agerpres.

În condiţiile în care presiunea asupra spitalelor continuă să crească, Franţa a extins interdicţia de circulaţie nocturnă de la ora 21.00 la 6.00. Aceasta vizează 46 de milioane de oameni, adică mai mult de două treimi din populaţia țării.

„Este posibil ca al doilea val să fie mai rău decât primul", a avertizat oficialul francez, vorbind despre perspectivele îngrijorătoare.

Joi, Franţa a raportat un record zilnic de 41.622 de noi cazuri şi cel mai mare număr de pacienţi la terapie intensivă din luna mai.

Citește și
Experții nu mai cred în teoria valurilor de coronavirus. Cele 3 scenarii ale pandemiei de Covid-19
Europa înregistrează noi recorduri privind pandemia de coronavirus. Franţa extinde interdicţia de circulaţie nocturnă

Joi au fost înregistrate 165 de victime în 24 de ore, dar cifrele sunt încă sub pragul din aprilie, când rata mortalităţii era de peste 900 persoane pe zi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult