Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Era gelos. Nu te duce acolo, nu te duce acolo. Numai cu mine”. Noi detalii în cazul femeii din Cluj, înjunghiată de soț

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fost pilot de curse din județul Cluj și-a înjunghiat soția după o ceartă, apoi a sunat la numărul de urgență și a cerut ajutor.

Rănită grav și cu o hemoragie puternică, victima a supraviețuit. Rudele spun că bărbatul urma un tratament pentru depresie, pe lângă faptul că era gelos pe soția cu 10 ani mai mică.

Individul ar fi recunoscut ce a făcut și se află acum în arest preventiv.

Cei doi soți sunt căsătoriți de 25 de ani și au împreună un fiu major.

Bărbatul de 57 de ani e fost pilot de curse cu nenumărate participări la raliuri. Pasionat de mașini se ocupă acum de un atelier auto.

Soția lui, cu zece ani mai tânără, este asistentă medicală de 15 ani la un centru de recuperare. Noaptea trecută între cei doi s-a iscat o ceartă teribilă în casa lor din Gherla.

Citește și
politisti mures
Agenții care au salvat-o pe femeia înjunghiată de notar în Mureș erau de câteva luni polițiști. Ce striga victima

După miezul nopții, în locuință, între cei doi soți ar fi izbucnit scandalul.

La un moment dat, totul a degenerat, iar bărbatul și-ar fi înjunghiat soția de mai multe ori. Femeia a fost rănită și la mâini, semn că cel mai probabil a încercat să lupte pentru a-și proteja viața.

După ora 2 noaptea, bărbatul a sunat la 112. Ar fi mărturisit ce a făcut și au fost trimise ajutoare pentru rănita care agoniza. Rănile ei erau extrem de grave, spun medicii.

Dorel Danciu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca: „A fost resuscitată în unitatea de primiri urgențe, urmare a unui stop-cardiorespirator și a fost redirecționată de urgență spre blocul operator. S-a intervenit chirurgical.”

Sora bărbatului face mărturisiri tulburătoare. Pentru că în ultima perioadă se simțea tot mai abătut, el a cerut ajutor psihiatric.

Iulia Ligiana Ghețe, sora agresorului: „Doctorița respectivă i-a dat ceva antidepresive. A zis că dormea prea mult în ultimul timp, și atunci ea, soția, i-a scos. A zis nu mai lua ăsta, îti dau eu altceva. El fiind mai mare decât ea cu 10 ani. Era gelos. Nu te duce acolo, nu te duce acolo. Numai cu mine.”

David Feletye, director ACR Satu Mare și Maramureș: „Eu cred că a și câștigat o grupă dacă bine rețin. Atât pot să spun că nu era scandalagiu și nu am avut nici un fel de probleme.”

În urma audierilor, bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult