Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Ei au stat și au mâncat”. O fetiță de numai trei ani a murit înecată în beci, într-un moment de neatenție al părinților

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în județul Cluj. O fetiță de numai trei ani a murit înecată în beciul din curtea casei, plin cu apă acumulată de la ploile torențiale. Copila ieșise din casă, într-un moment de neatenție al părinților.

Când a fost găsită, era mult prea târziu. Oamenii au luat-o în brațe și s-au rugat pentru o minune, dar nimeni nu a mai putut face nimic pentru cea mică.

Tragedia s-a petrecut în comuna Săvădisla, la puțin timp după lăsarea întunericului. Părinții, care ar fi fost în casă împreună cu ceilalți doi copii, au scăpat-o pe micuță din priviri pentru câteva momente, când ar fi ieșit din locuință. Speriați că nu răspunde, au început să o caute. Au găsit-o, însă, fără suflare în beciul din spatele casei. Localnic: „O fetiță a decedat, săraca. Zice că a avut un beci acolo, plin de apă. Ei au stat și au mâncat. Fetița s-a jucat pe afară și s-a băgat în beci, și a fost gata. Ploi multe, dar trebuia să fie împrejmuit acolo, nu lăsat în voia sorții”.

Localnicii spun că în ultimele zile a plouat necontenit, iar beciul era plin cu apă și neacoperit. Casa familiei se află la marginea satului, iar apa s-a acumulat și de pe dealul din apropiere.

Localnic: „Necaz mare. Doar cât am auzit și eu, că a căzut într-o baltă cu apă de ploaie. A pouat că a venit apă mai multă, ieri, alaltăieri. A venit apă mare”.

Citește și
marcel serbuc
Continuă audierile în cazul fetiței de 12 ani ucise în Berceni. Ce se întâmplă cu principalul suspect

Ștefan Asztalos, primarul din Săvădisla: „În ultimele zile săptămâni pot să vă spun așa: au fost mai multe ploi, torențiale. Unde a fost cazul ăsta neplăcut, chiar este o stradă care duce pe pășunat”. Nicoleta Molnar, director DGASPC Cluj: „Deocamdată, ne-am adunat informațiile de la serviciul social al primăriei și de la organele de poliție. Cu cea mai mare probabilitate a fost o întâmplare, dar vom vedea după ce vom termina evaluarea familiei”.

Urmare a acestei tragedii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult