Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătăi între susținători PSD și ai PNL în sate din Călărași din Iași. S-au încheiat cu zile de spitalizare și dosare penale

Your browser doesn't support HTML5 video.

În loc să se confrunte în idei, simpatizanți ai PSD și PNL s-au luat la pumni, s-au scuipat și s-au umplut de sânge. S-a întâmplat pe ulițele a două sate din județele Călăraşi și Iași, unde fiecare tabără încerca să își promoveze aleșii.

Ambele cazuri s-au încheiat cu zile de spitalizare și dosare penale.

În satul Măriuța, comună Belciugatele, susținătorii din cele două tabere principale s-au întâlnit pe aceeași uliță. Suținătorii candidatului liberal spun că primarul PSD în funcție, candidat pentru încă un mandat le-ar fi cerut să nu mai filmeze și să plece. De aici a început cearta. Unul dintre frații primarului este filmat cum scuipă și lovește telefonul unui susținător PNL.

Un simpatizant liberal a fost filmat şchiopătând pe șosea, cu tricoul plin de sânge. Bărbatul arăta acuzator spre actualul edil și rudele lui. Potrivit fișei de extrenare, s-a ales cu răni pe braţe, pe picioare și la cap.

Doar că primarul neagă vehement acuzațiile și spune că a ajuns acolo când bătaia se terminase deja. Mai mult, spune că liberalii joacă un teatru periculos și a postat la rândul lui imagini care arată că ar fi fost agresat.

Politica s-a făcut cu pumni și într-un sat din județul Iași, unde un social-democrat acuză că a primit o lovitură în față de la consilierul primarului liberal în funcție. În ambele cazuri, cei răniți au cerut certificate medico-legale și au sesizat poliția.

Premierul nu pare șocat, nici măcar mirat de cele întâmplate.

Marcel Ciolacu, prim-ministru: „Nu au fost bătăi mai dese. Oricum, eu sunt mai în vârstă decât dumneavoastră şi din '90 particip la toate campaniile. E cea mai liniştită campanie de până acum în România.”

Campania electorală se va încheia sâmbătă dimineață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult