Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de persoane din Sălaj, executate silit după ce o angajată de la CAR a luat împrumuturi în numele lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal într-un oraş din judeţul Sălaj, după ce sute de persoane s-au trezit executate silit pentru că ar fi împrumutat bani de la Casa de Ajutor Reciproc din localitatea Jibou.

În realitate însă, bieţii oameni habar nu aveau ca pe numele lor au fost luate sume mari şi că au de plătit rate.

După mai multe luni de cercetări, poliţiştii au descoperit că o fostă angajată a instituţiei s-ar fi folosit de datele personale ale oamenilor.

Totul face parte dintr-un plan care ar fi pus la punct chiar de o angajată a CAR-ului. După ce mai mulţi oameni au cerut împrumuturi şi le-au achitat, femeia ar fi folosit datele lor personale, dar şi ale giranţilor, pentru a lua şi alte sume de bani.

Astfel, au fost păgubiţi 90 de oameni cu sume cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei. Şi e posibil ca numărul total de păgubiţi să fie mult mai mare, întrucât angajată avea grijă ca somaţiile să nu ajungă la destinatari.

Citește și
incidenta
Sălaj, primul județ unde rata de infectare trece de 6, Clujul – 5,92

Totul s-a aflat după ce o persoană a aflat întâmplător că are un împrumut pe numele său. Instituția a dat în judecată datornicii, care acum sunt executaţi silit.

Acum, angajata bănuita este de negăsit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru delapidare, înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar tot mai mulţi oameni continuă să depună plângeri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult