Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de elevi din Brașov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat de la o firmă de catering

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de elevi ai unei școli din Brașov au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce ar fi luat vineri masa la afterschool.  

Unii dintre copii au rămas internați. Autoritățile bănuiesc că de vină ar fi mâncarea livrată de o companie de catering.

Primele simptome de greață, vărsături și diaree au apărut vineri seara, când elevii de la afterschool au ajuns acasă. Unitatea de primiri urgențe a spitalului de pediatrie din Brașov s-a umplut sâmbătă dimineața de pacienți.

Dintre cei 30 ce copii ajunși aici, cinci erau în stare mai gravă și au fost internați. Ceilalți au primit tratament acasă. Prezentările la medic au continuat și luni, când mai mulți părinți și-au dus copiii la Spitalul de Boli Infecțioase și la medicii de familie.

Firma care livrează mâncarea la școală spune că a prelevat probe din meniu și că urmează ca autoritățile sanitar-veterinare să afle dacă acesta a cauzat îmbolnăvirile.

Citește și
academia de politie
Acuzații de mușamalizare a toxiinfecției de la Academia de Poliție pentru a proteja șefii. De vină sunt studenții otrăviți

Între timp, conducerea școlii a suspendat programul de masă de la afterschool, până va afla care a fost problema.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult