Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de bicicliști români și străini au pornit pe un traseu de 162 km din Târgu Mureș. Competiția are 684 km

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de bicicliști din țară și din străinătate s-au aliniat la start în centrul orașului Târgu Mureș şi au pornit pe un traseu de aproape 162 km, cât au avut de străbătut în această etapă a turului.

Prima, de aproximativ 90 de kilometri, s-a desfăşurat în Ungaria.

Ce spun bicicliștii străini despre traseul din România

Andre Biati, concurent Italia: „Acestă competiție este foarte bună, dar foarte grea pentru echipă. Este ceva special să fiu aici în România.”

Peter Heintz, concurent Austria: „Este grea acestă etapă pentru că sunt multe urcări. Drumurile sunt dificile, iar astăzi plouă. Nu sunt cel mai bun biciclist pe ploaie, dar vom vedea.”

Dima Emil, concurent: „Vineri va fi cea mai grea, dar în orice zi poate se pot pierde secunde. Ploaia va pune ceva probleme, pe unii îi avantajează, pe alții îi dezavantajează.”

Competiția a ajuns la cea de-a 16-a ediție. Încă de anul trecut, alături de Harghita şi Covasna, pe harta acestui tur a apărut şi județul Mureș.

Citește și
biciclist
Un britanic care a parcurs 1.400 de km într-o cursă caritabilă pe bicicletă a murit înainte de linia de sosire
Competiția are o lungime totală de 684 de kilometri

Andras Csiki, director eveniment: „Această competiţie are o lungime totală de 684 de kilometri, împărțite în cinci etape. Etapa de azi cuprinde șase căţărări. În determinarea traseului sunt mai multe elemente care concură, în primul rând acele orașe care contribuie și financiar să fie vizitate ”

Turul de Ciclism al Ținutului Secuiesc a fost organizat pentru prima dată în anul 2007 la inițiativa Primăriei Miercurea Ciuc. Ultima etapă a competiţiei este programată sâmbătă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult