Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de ani de închisoare pentru individul care a ucis-o pe fetița iubitei sale și apoi i-a ascuns trupul într-o canapea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul care a ucis-o, anul trecut, pe fetița iubitei sale, iar apoi i-a ascuns trupul într-o canapea, a fost condamnat definitiv la ani grei de închisoare.

Marcel Șerbuc a fost condamnat definitiv la 26 de ani de închisoare. Asta după ce, iată, și judecătorii Curții de Apel București au stabilit vinovăția pentru cele două capete de acuzare.

Vorbim despre omor calificat, dar și tâlhărie, pentru că atunci când a ucis-o pe fetița concubinei sale, în vârstă de 12 ani, și i-a ascuns trupul neînsuflețit în lada canapelei, bărbatul i-a furat și niște bijuterii.

Iată, așadar, o decizie definitivă de condamnare pe care Șerbuc a primit-o în penitenciar.

Pentru că se știe încă din luna august, atunci când a fost adus în țară, din Olanda, unde fugise imediat după ce a ucis-o pe fetiță, el a fost închis și în permanență a fost strașnic păzit, iar în momentele în care era dus la instanțele de judecată era escortat de polițiști înarmați până-n dinți.

Citește și
politie austria
17 adolescenţi din Austria sunt suspectaţi că au agresat sexual o fetiţă de 12 ani

Pe de altă parte, această decizie definitivă de condamnare îl obligă pe Șerbu să plătească daune uriașe către tatăl și fratele vitreg al victimei, în total 95.000 euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult