Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Criminalul de la întreținere” își pierduse apartamentul după un împrumut la IFN. A ucis-o pe administratora blocului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie, administratorul unui bloc din Capitală, a fost ucisă de un locatar. Omul consideră că victima este vinovată că el și-a pierdut locuința.

Bărbatul avea datorii mari la un IFN, pe care nu le mai putea plăti. Suspectul a fost reținut. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Totul s-ar fi întâmplat la parterul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, chiar în încăperea în care locatarii își plătesc întreținerea. Joi seară, femeia în vârstă de 56 de ani, care era administratorul blocului, s-a certat cu un locatar. Furios, bărbatul a urcat în apartament, s-a întors cu un cuțit în mână și a atacat-o.

Bărbat: „Dacă doamna era la casierie, să încaseze întreţinerea, şi o fi fost o altercaţie verbală, cumva, şi ăsta dacă a venit...nu-mi venea să cred, că era aşa mai morocănos, atât.”

„Pe președinta de la bloc o cunosc (adaugă cineva) incasa întreţinerea, aşteapta să vină oamenii de la întreţinere să plătească întreţinerea şi a venit un nene de la etajul 5 cu cuţitul şi a omorât-o”, a spus alt vecin.

Citește și
dan pintilie
Prejudiciu de 12 milioane de euro în dosarul de contrabandă în care este vizat și Dan Pintilie, „regele artificiilor”

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului, însă, în ciuda eforturilor depuse, medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul. Trupul fără viaţă a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru necropsie.

Femeie: „Efectiv am rămas înmărmurită. Am rămas împietrită”.

Reporter: Au mai fost probleme până acum?

Femeie: „Nu au mai fost, că stau de mult aici, e linişte, nimic nu am auzit.”

După cum povestesc locatarii, bărbatul bănuit că a ucis-o pe femeie nu a încercat să fugă după crimă. A fost găsit de poliţişti pe scările din faţa blocului. Individul a fost încătuşat şi dus la audieri.

El a declarat că din cauza administratorului blocului a pierdut apartamentul. Omul se împrumutase de la o instituţie financiară nebancară, şi, din cauza dobânzilor mari nu a mai putut să achite datoria.

Ancheta este continuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult