Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Copilul meu era aproape mort”. O fetiță de 10 ani a ajuns la spital după ce s-a curentat într-un loc de joacă din Capitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident scandalos în Capitală. O fetiță de 10 ani a ajuns luni seară la spital, după ce s-a curentat într-un loc de joacă din sectorul 6.

Copila a atins un stâlp de iluminat, amplasat în incinta locului de joacă. A fost dusă la urgențe, unde medicii au reușit să o stabilizeze. Polițiștii fac verificări pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Fetița se juca în spațiul împrejmuit cu gard de sârmă, tocmai pentru ca cei mici să fie în siguranță. Mama ei - care o supraveghea din apropiere - și-a văzut dintr-o dată fiica pusă la pământ. Din primele informații, fetița s-ar fi urcat pe gardul de metal care împrejmuiește parcul și ar fi atins acest stâlp de iluminat. Locul de joacă este închis temporar de autorități, până la remedierea problemei. Mama fetiței: „Copilul meu era de nedescris, inconștient și... aproape mort. Autoritățile, cei care se ocupă cu îngrijirea parcului, pentru că în urmă cu 3 ani s-a mai întâmplat ceva asemănător. Ce siguranță mai avem? Lăsăm copilul în parc și ne trezim că îi luăm de acolo nu știu cum... " Copila a fost dusă de urgență, cu o ambulanță, la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar acum se află în stare stabilă. O echipă a distribuitorului de electricitate a fost trimisă la locul incidentului pentru a verifica stâlpii de iluminat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult